Storitve

Izberite storitev, ki Vam ustreza

Naše strategije oglaševanja Povečajo doseg strank in zadostijo ROI zahtevam

Google Oglaševanje

Najboljša dosegljivost in najširši krog strank. Vsako 1 minuto se na Google iskalnikih izvede 2,4 milijona poizvedb! Priporočljivo za višji “budget”.

Facebook Oglaševanje

Najširši krog strank za poslovanje s končnimi uporabniki B2C. Vsako 1 minuto se v Facebook vpiše več kot 700.000 uporabnikov. Primeren tudi za “low budget” oglaševanje.

LinkedIn Oglaševanje

Vsako 1 minuto se ustvari 120 novih LinkedIn uporabniških računov. Posebej primerno za poslovanje z drugimi podjetji B2B.

TripAdvisor Oglaševanje

Vaše podjetje posluje na področju Turizma? Tripadvisor marketing je zelo koristen pristop, saj TripAdvisor uporablja veliko število turistov, ko obiščejo Slovenijo. Ne izpustite nobenega gosta mimo Vaše gostilne,

Izdelava naprednih spletnih trgovin

z vsemi analitičnimi podatki, za Podporo poslovanju

01

Imejte vedno nadzor na spletno trgovino

Uporabniško prijazen vmesnik za poročila, o aktivnostih v spletni trgovini. Aplikacija omogoča celo pregled aktivnosti “live” strank, ki so trenutno na vaši strani.

Nadzor nad spletno trgovino v vsakem koraku, poleg namizne aplikacije za nadzor prometa spletne trgovine, vsebuje tudi mobilno aplikacijo, preko katere ste na vsakem koraku povezani s spletno trgovino in rezultati prodaje.

02

Podroben pregled vseh pomembnih poslovnih tokov

Najnatančnejši pregled vseh aktivnost strank v spletni trgovini, ki zajema vse od merjenja konverzij, do klikov na posamezen izdelek

Podatki vključujejo vse od števila obiskov spletne trgovine, odstotek kupcev, ki so zvedli nakup, kupci so segmentirani po spolu, starosti, naprava iz katere je aktivna povezava, omogočena je celo analiza, kdaj v dnevu je trgovina najbolj aktivna in kaj si stranke najbolj ogledujejo.

03

Napredno oglaševanje in strategije za večjo konverzijo

Spletna trgovina je opremljena z dodatnimi vtičniki, ki poskrbijo za boljšo konverzijo in večjo prodajo.

Zasnova je pregledna in kupcu prijazna, spodbuja “call to action” in z dodanimi psihološkimi metodami, povečajo dobiček in pritegnejo več kupcev k nakupu izdelka. Dodatki vsebuejo elemente, kot so mnenja ostalih kupcev, ocene izdelka, omejena ponudba, akcije, popusti in še mnogo več. Naše metode in strategije povečajo prodajo kar za 120%.